Heesch, 20 november

 

 

Accountmanager Fietsplus komt belofte na 

Fietsplus Geert Rijs gevestigd in Horst kreeg dit jaar de mogelijkheid om het pand van zijn concurrent te kopen. Om het een en ander vlot te laten verlopen nam Geert Rijs contact op met Bikes & Retail de organisatie achter Fietsplus. Bikes & Retail begeleiden hem bij de onderhandelingen met betrekking tot de koop en financiering van het pand. 

 

Toen het pand daadwerkelijk was aangekocht stelde Geert Rijs samen met Bas Boeijen zijn accountmanager bij Fietsplus een planning op voor de verbouwing van het pand. Deze planning was zo strak opgesteld dat er maar een klein ding hoefde mis te gaan en de deadline zou niet worden gehaald. Op laatste moment kwam Geert Rijs nog met een extra toevoeging aan de bouwplannen hij wilde ook nog het logo van Fietsplus Geert Rijs in de vloer hebben. Bas kreeg er een beetje een hard hoofd in of deze extra werkzaamheden ook wel binnen de deadline gerealiseerd konden worden en zei spontaan als we deze deadline halen dan laat ik het logo van Fietsplus bij de opening op mijn hoofd zetten.  

Voor Fietsplus Geert Rijs en de betrokken aannemer extra motivatie om een tandje bij te zetten. Tijdens de verbouwing hield Bas Boeijen nauw contact met Fietsplus Geert Rijs en tegen collega’s vertelde hij dat hij het ondertussen toch wel erg benauwd kreeg het ging er immers steeds meer op lijken dat de deadline werd gehaald. Op 16 november was het dan zo ver de winkel was klaar werd feestelijk geopend. Bas Boeijen werd opgewacht door een door Fietsplus Geert Rijs geregelde kapster welke het logo van Fietplus in zijn haar scheerde.
 
Bas Boeijen reageerde gelaten met “belofte maakt schuld en wij staan erom bekend dat wij altijd onze afspraken nakomen dus ook deze afspraak kom ik na”.

 

 

 

 


 
  afmelden nieuwsbrief


BIKES & RETAIL NIEUWS

 

Succes na Bikes en Retail Tour dag
lees meer

Fietsplus start campagne Bewaar je dromen niet voor morgen
lees meer

Bikes & Retail zet ook in op ontzorgen
lees meer

Bikes & Retail bundelt inkoopvolume met HIT-MKB
lees meer

Fietskiezer groot succes bij Fietsplus
lees meer

Accountmanager Fietsplus komt belofte na
lees meer

 

 
 
 

GMS Verbund GmbH
CAST 617/3
Buizerdlaan 6
3435 SB Nieuwegein

T.: +31 (0) 30 6013773
F.: +31 (0) 30 6021115
M.: +31 (0) 6 22 01 4851
E.: info@bikesandretail.nl
I.: www.gms-group.nl

 

Bikes and Retail
Starten
Aankoop bedrijf
Verkoop bedrijf
Vacatures
Contact
Route

© Bikes and Retail, 2018